Disclaimer

Informatievoorziening

Bij het ontwikkelen van deze website en het samenstellen van de informatie heeft TopVakantiehuizen.eu veel zorg besteed aan de betrouwbaarheid en de juistheid van de gegevens. Wij trachten de correctheid van de informatie die beschikbaar is op de site te allen tijde te waarborgen.

Echter, wij zijn voor de informatievoorziening mede afhankelijk van derden.

Derhalve kan TopVakantiehuizen.eu de juistheid en volledigheid van de informatievoorziening op de website niet garanderen en niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die zou kunnen ontstaan als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden. TopVakantiehuizen.eu zal zich inzetten om fouten zo spoedig mogelijk te verbeteren zodra dit bekend is gemaakt maar kan geen verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van de accuratesse van de gegevens.

TopVakantiehuizen.eu is niet verantwoordelijk voor goederen en services die via ons als intermediair worden aangeboden, noch voor enig onderdeel van de externe relatie tussen de klant en onze partners. TopVakantiehuizen.eu is niet aansprakelijk voor verlies of beschadigingen die ontstaan als gevolg van een aankoop via, of gebruik van, deze site. TopVakantiehuizen.eu kan geen garanties geven voor ′beschikbaarheid′, kwaliteit of de uitvoering van de diensten van partners die aangeboden worden via deze site.